Feedly updatet iPhone-app voor alle Google Reader-gebruikers
Wouter Nijsen

Feedly heeft een grote update ontvangen die de iPhone-app  voor Google Reader-gebruikers meer gebruikersvriendelijk maakt. De RSS-lezer is de afgelopen maand enorm gegroeid nadat Google aankondigde met de RSS-dienst Google Reader te stoppen.

Versie 14 van Feedly is nu in de App Store te downloaden. De universele app is gefocust op het zoeken en ontdekken van content, maar vooral ook een betere RSS-lezer te zijn waarmee je sneller interessante artikelen kunt delen.

Feedly: de mooiste RSS-lezer

mzl.prrikvtd.320x480-75Feedly is misschien (nog) niet de meest productieve RSS-lezer, de interface van de iPhone-app is om je vingers bij af te likken. De gekleurde balken waarmee de verschillende secties worden aangegeven geven de app een snelle look en de nieuwe titel-view van artikelen is enorm handig. Hierdoor worden er meer artikelen op het scherm weergegeven, in eenzelfde stijl als ook Google Reader hanteert.

Naast de nieuwe titel-view is er een nieuwe zoek- en ontdekkingsfunctie toegevoegd, zijn de opties om artikelen te delen en voor later te bewaren verbeterd, kun je een favoriete dienst om te delen en later te lezen instellen en is Feedly eindelijk voorzien van pull-to-refresh: de functie waarmee je snel je RSS-feeds kunt verversen door je vinger naar beneden te bewegen.

Sinds Google bevestigde dat Google Reader per 1 juli gaat stoppen, zijn er al meer dan 3 miljoen Google Reader-gebruikers naar Feedly overgestapt. Feedly is constant bezig nieuwe servers te activeren en features aan zijn apps toe te voegen om het overstapproces zo gemakkelijk mogelijk te laten verlopen.

[app 396069556]

Feedly - Smart News Reader
Feedly - Smart News Reader
Feedly - Smart News Reader
Feedly - Smart News Reader
Feedly - Smart News Reader

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.