Feedly update maakt RSS-reader klaar voor iOS 7
Roel van Hout

Feedly sprong handig in het gapende RSS-gat dat Google Reader op 1 juli achterliet. De Feedly app heeft een update gekregen die de app klaar maakt voor iOS 7.

Feedly groeide snel uit tot hét alternatief voor Google Reader. Voor wie RSS niet kent: RSS staat voor ‘Really Simple Syndication’, wat software is om nieuwe content op verschillende websites in één overzicht te tonen. RSS is uitermate geschikt om koppen mee te snellen, waardoor je snel en gemakkelijk op de hoogte bent van veel nieuws.

feedly updateDe Feedly apps waren op alle platformen uiterlijk min of meer gelijk, maar de Feedly iPhone app wijkt dankzij een Feedly update licht af van de huisstijl. Het groen is natuurlijk gebleven, evenals de indeling, maar in menu’s duiken meer kleuren op en lettertypes lopen qua grootte minder uiteen.

Feedly update voert snelheid op

Maar nog veel belangrijker: de Feedly update maakt de app vele malen sneller. De ontwikkelaar omschrijft het zelf als ‘300 procent’ sneller; we hebben het niet getimed, maar artikelen laden inderdaad veel sneller. Dit komt de algehele ervaring van de app behoorlijk ten goede: het belangrijkste element aan RSS, snelheid, staat bij Feedly hoog in het vaandel.

De Feedly update is gratis te downloaden in de App Store!

Feedly - Smart News Reader

DevHD

9 (448 reviews)
Gratis via App Store
Feedly - Smart News Reader
Feedly - Smart News Reader
Feedly - Smart News Reader
Feedly - Smart News Reader
Feedly - Smart News Reader

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.