Farmville spelen op de iPhone
Redactie

Farmville is een immens populair spel op Facebook.Op dit moment zijn er meer dan 80 miljoen spelers. Tijdens de keynote op het WWDC kwamen de ontwikkelaars van het spel aan het woord. Tijdens hun praatje kondigden ze Farmville voor de iPhone, iPod Touch en iPad aan. Deze applicatie is gisteren in de App Store verschenen.

Verder spelen waar je was gebleven

Als je de applicatie op je toestel hebt staan, hoef je alleen nog maar in te loggen om het spel verder te spelen. Je boerderij die je normaal op het scherm van je computer ziet, zal op het scherm van je toestel verschijnen. Je kan vervolgens gewassen zaaien en oogsten. Ook kan je verschillende attributen aan je boerderij toevoegen vanuit de applicatie.

In-app purchases

In de applicatie kan je ‘Farm cash’ kopen. Dit speciale geld kan je afrekenen met je iTunes account. Met ‘Farm Cash’ kan je virtuele producten kopen die je op geen enkele andere manier kan verkrijgen. Je kan bijvoorbeeld speciale dieren hiermee kopen.

Artikel wurde nicht gefunden

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

 • Digital

  Cool dat de app er is, maar hij werkt helaas niet.

  Geeft telkens aan dat ie mn farm niet kan laden 🙁
  Meer mensen met problemen?

 • Digital

  Waarschijnlijk toch iets te hard van stapel gelopen. Of de servers konden het massale gebruik niet aan. In elk geval werkt de app nu. Ideaal!

  Zojuist geoogst, geploegd en geplant 😀
  (niet tegen mn baas zeggen)

 • Ik moet visa card gebruiken om farmville op mijn iphone 4 te installeren. Ik heb geen visa. Wat nu???