Farmville krijgt update naar 2.0 voor iPhone
Redactie

Het populaire facebook spelletje Farmville is al een tijdje beschikbaar voor de iPhone en iPad. De verslaafden onder ons konden dus overal en altijd hun boerderij onderhouden. Er waren echter wel enkele beperkingen, maar deze zijn allemaal opgelost met de recente update naar versie 2.0.

Laadtijd, gifts en meer

Een groot probleem met Farmville op de iPhone was dat het erg lang duurde voordat alles was geladen. Vooral bij grote boerderijen werkte de applicatie bijna niet. Dit is nu opgelost en vrijwel elke boerderij, klein of groot, zou goed moeten worden geladen. Ook de gifts, de cadeautjes die je gratis aan vrienden kan geven, waren beperkt op de iPhone. Maar in versie 2.0 doet het bijna niet onder aan de versie in de browser van een computer. Uiteraard zijn er veel kleine bugs uit de game gehaald, het speelplezier is dus sterk vergroot.

Inlogprobleem

Voor de mensen die veel spelen met Farmville op de iPhone een waarschuwing: de kans is groot dat de game na de update niet meer werkt. Je krijgt dan de melding: ‘Out of Sync’, ook als je een goede internetverbinding hebt. In de app store zijn er bij de comments al veel klachten van boze spelers te lezen.

farmville

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.