Farm Heroes Saga: nieuwe verslavende game voor je iPhone
Roel van Hout

Ook zo gek op Candy Crush Saga? Dan zul je blij zijn te horen dat de ontwikkelaar met Farm Heroes Saga een minstens zo verslavende opvolger heeft klaarstaan.

Of opvolger… Farm Heroes Saga en Candy Crush Saga zijn natuurlijk ook prima naast elkaar te spelen. Farm Heroes Saga doet echter behoorlijk aan Candy Crush Saga denken, al is het snoepgoed in dit spel vervangen door groente en andere gewassen die op een boerderij verbouwd worden.

Vervolgens ga je steeds moeilijker wordende puzzels oplossen. Daarbij geldt weer dat je drie gelijke voorwerpen met elkaar moet combineren door te vegen. Je hebt een beperkt aantal levens, en als je een puzzel niet op tijd opgelost krijgt zul je een leven verliezen. Als je levens op zijn, kun je twee dingen doen.

Farm Heroes Saga maakt weer gebruik van in app-aankopen

Je kunt óf een beroep op je portemonnee doen door een in app-aankoop te doen, óf je vrienden te hulp roepen. Net als in Cancy Crush Saga gebeurt dat via Facebook: als je een oproep op het sociale netwerk doet, word je weer beloond met extra levens.

Het is niet vernieuwend of baanbrekend, maar dat zal de echte liefhebbers – natuurlijk en gelukkig – niets kunnen schelen. Farm Heroes Saga is gratis te downloaden in de App Store!

Farm Heroes Saga

King

Gratis via App Store
Farm Heroes Saga
Farm Heroes Saga
Farm Heroes Saga
Farm Heroes Saga
Farm Heroes Saga
Farm Heroes Saga

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.