Faces: Ken jij al je contactpersonen goed?
Redactie

De contacten-app van iOS is al enige jaren erg uitgebreid. Je kan bijvoorbeeld bij ieder contactpersoon opgeven waar ze werken, wat hun functie is, en waar ze wonen. Daarnaast kan je natuurlijk een foto van deze persoon toevoegen om het plaatje compleet te maken. Als je een volledig, goed gevulde contacten-app hebt, kan de applicatie ‘Faces’ je helpen met het herinneren van deze contactpersonen.

Spelletjes met je contactpersonen

Als je bij een bedrijf werkt, is de kans groot dat je veel mensen in je contacten-app hebt staan die je niet goed kent. Toch kan het belangrijk zijn om iedereen goed te kennen. De applicatie Faces helpt je hierbij. Door het spelen van verschillende spelletjes, leer je je contactpersonen steeds beter kennen.

De applicatie laat je niet alleen namen aan foto’s koppelen. Bij één spel krijg je namelijk ook soms vragen zoals ‘Wie werkt er bij iCentre, en is verkoopmedewerker?’. Natuurlijk kunnen dit soort vragen alleen maar gesteld en beantwoord worden als je deze informatie bij de contactpersonen hebt opgeslagen.

Faces is voor 79 cent te downloaden uit de App Store.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.