Faceplant is de app voor iPhone 4’s FaceTime

FaceTime is de applicatie van de iPhone 4 die ervoor zorgt dat je kan videobellen met een andere persoon. Het kan wel erg frustrerend zijn indien je niet weet of jouw contactpersoon nu verbonden is met een Wi-Fi netwerk of niet, laat staan of deze over een iPhone 4 beschikt. Faceplant biedt een oplossing voor dit probleem als een externe app.

Erg moeilijk is de applicatie Faceplant niet om te gebruiken. Je voert je naam en telefoonnummer in en het geeft automatisch de gegevens van jouw contactpersonen weer. Alle personen die mede gebruik maken van de applicatie zullen in de lijst verschijnen. Zo weet je dus ook dat deze verbonden zijn en videobellen ondersteunen. Vervolgens kan je met deze in een privéruimte chatten of persoonlijke berichten en video’s toesturen.

Tot nu toe is het nog niet bekend hoeveel deze app gaat kosten en wanneer deze uitkomt, hoewel het niet lang meer zal duren. Toch had ik deze functies graag in de app FaceTime zelf gezien.

Bron: faceplantapps.com

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.