Facebook voor iPhone geüpdatet met verbeterde groepsberichten en coverfoto’s
Wouter Nijsen

Facebook heeft een nieuwe update voor zijn iOS-app uitgerold die de mogelijkheid biedt om je coverfoto te veranderen en het starten van groepsberichten verbeterd en gemakkelijker maakt.

Door de nieuwe update is versie 5.6 van de iOS-app van Facebook in de App Store te downloaden. Facebook is de laatste tijd flink bezig met het verbeteren van de groepsberichten. Het sociale netwerk introduceerde recent een gratis internetbellen-functie voor Amerikaanse gebruikers die in de chatservice geïntegreerd werd.

Facebook voor iPhone: coverfoto en groepsberichten

Het nieuwe Facebook voor iOS maakt het mogelijk om als gebruiker je eigen coverfoto te veranderen door erop te klikken. Je krijgt dan een keuzemenu waar je kunt kiezen uit een foto maken of een foto uit je filmrol selecteren.

Ook de groepsberichten hebben een kleine make-over gekregen. Het wordt door de update gemakkelijker om groepsberichten te starten en het nieuwe systeem voor de massaberichten laat je sneller naar namen en conversaties binnen de app zoeken. De selectievakjes voor contactpersonen laat je eveneens snel een eigen groep samenstellen en Facebook stelt ook personen voor die volgens het sociale netwerk in de groep zouden moeten horen.

Facebook voor iPhone is 25.2MB groot en gratis in de App Store te downloaden. De update verschijnt via het betreffende tabblad van de App Store op je iPhone.

[app 284882215][appimg 284882215]

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.