Facebook update laat je berichten in de app bewerken
Roel van Hout

Het werd een tijdje geleden al aangekondigd, maar het is dankzij een Facebook update vanaf nu mogelijk om in de app berichten te bewerken.

Een meer dan welkome aanvulling, aangezien je tot nu toe geen aanpassingen kon doen in wat je onderweg had getikt. Onnodig onhandig, en dankzij de Facebook update is dit euvel nu eindelijk verholpen. Mocht je dolblij ook je iPad tevoorschijn halen, dan moeten we je helaas teleurstellen: voorlopig werkt het alleen op de iPhone.

facebook update

Ook is het mogelijk om in de reacties foto’s te plaatsen via de app. Stukje bij beetje wordt de Facebook app daarmee steeds meer een volwaardige kopie van de website…

Facebook update maakt niet sneller

…maar aan het snelheidsprobleem is nog steeds niet veel gedaan. Waarschijnlijk kost het Facebook veel moeite om het vlot te trekken, want de traagheid van de app is al jaren een probleem.

Ten slotte heeft Facebook nog een snelkoppeling naar de privacy-instellingen toegevoegd: in het hoofdmenu kun je naast je naam op een slotje tikken. Handig, aangezien het sociale netwerk nogal eens wijzigingen aan de privacy-regels aanbrengt, waardoor je weer genoopt wordt dingen terug op privé te zetten.

De update is gratis te downloaden in de App Store!

Facebook

Facebook, Inc.

5,0 (47 reviews)
Gratis via App Store
Facebook
Facebook
Facebook
Facebook
Facebook

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.