Zo speel je het verborgen voetbalspel in Facebook Messenger
Lars Paymans
Messenger

Messenger

Gratis

Onze score

7

Na het populaire basketbalspel heeft Facebook Messenger een nieuw spelletje in de iOS-app verstopt. Zo start je de Facebook Messenger voetbalgame.

Facebook Messenger voetbal-game, zo werkt het

Net zoals bij de basketbalgame is het belangrijk dat je de meest recente van Facebook Messenger op je iPhone of iPad hebt draaien om dit nieuwe Facebook Messenger voetbal spel te kunnen spelen. Op het moment van schrijven is dat versie 74.0 voor iOS.

Je daagt je vrienden uit voor een potje voetbal door een voetbal emoji te versturen. Na het versturen tik je op het balletje om een nieuw scherm te openen, waarin het aan jou is om de voetbal zo lang mogelijk in de lucht te houden door er op het juiste moment op te tikken. Iedere keer als je de bal weer naar de bovenkant van je scherm schiet krijg je er een punt bij, en zo bouw je een steeds hogere score op. Je topscore krijgt de persoon waarmee je chat ook te zien, zodat hij of zij kan proberen om je te verslaan.

Verwacht overigens niet teveel van de Facebook Messenger voetbalgame, maar het is vermakelijk genoeg als je even niets te doen hebt, of je op een reactie wacht. De basketbal-game van Facebook Messenger activeer je overigens op precies dezelfde manier: verstuur een basketbal-emoji en tik er vervolgens op om een soortgelijk spel op te starten. Ben je meer fan van denksporten? Dan kun je ‘@fbchess play’ versturen om een potje te schaken.

Lees ook: Zo speel je het verslavende basketbalspel in Facebook Messenger

Messenger

Facebook, Inc.

9 (265 reviews)
Gratis via App Store

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.