Facebook Messenger update maakt app sneller
Roel van Hout

De Facebook iOS apps zijn niet de meest vloeiend werkende apps op je iPhone. Een Facebook Messenger update moet dat euvel verhelpen.

Snelheid en de Facebook iOS apps, het lijken twee onverenigbare zaken. De standaard Facebook app kende vorig jaar een flinke boost, toen Facebook de app verving door een compleet vernieuwde versie. Inmiddels is de app weer bijna net zo traag als voorheen.

facebook messenger update Facebook bracht ook een stand-alone Messenger app uit, in de hoop de strijd met WhatsApp en iMessage aan te kunnen gaan. Ook die app liet aan snelheid nogal wat te wensen over, maar dat probleem is na een Facebook Messenger update verholpen.

Facebook Messenger update versnelt app behoorlijk

De app laadt aanzienlijk sneller. Het schakelen tussen berichten gaat ook een stuk vlotter. Daarnaast zul je merken dat scrollen door berichten vloeiender is dan voorheen. Ten slotte lost de update nog wat foutjes in de app op.

De update bevat verder weinig nieuws dat interessant is voor de Nederlandse gebruikers. Geen extra stickers, maar slechts de toevoeging van drie Oost-Europese talen: Kroatisch, Hongaars, en Slowaaks.

Facebook Messenger is gratis te downloaden in de App Store!

Messenger

Facebook, Inc.

9 (265 reviews)
Gratis via App Store

Messenger
Messenger
Messenger
Messenger
Messenger

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.