Facebook Messenger nu geschikt voor iPhone 5
Redactie

Nadat eerder Facebook al voor de iPhone 5 is aangepast, heeft er nu ook een update voor Facebook Messenger plaatsgevonden. Met de app is het makkelijk om met je vrienden te chatten, want alle chatfuncties van Facebook staan tot je beschikking.

Versie 2.0 Facebook Messenger

De app Facebook Messenger versie 2.0 heeft met de update weer een aantal extra mogelijkheden gekregen. De applicatie is geschikt gemaakt voor iOS 6 en de iPhone 5 en is voorzien van een nieuwe layout voor de gesprekken. Daarbij is de keuze gemaakt om de conversaties weer te geven in de vorm van praatballonnetjes. Je kunt aan de rechterkant in de balk heel makkelijk zien welke vrienden er benaderd kunnen worden. Je kunt de balk te zien krijgen door op een vriendenknop te klikken of door rechtsboven te tappen. Je favoriete vrienden kun je meteen markeren en aan je favorietenlijst toevoegen. Met de ondersteuning voor de iPhone 5 kun je meer berichten tegelijk in beeld zien.

Snellere werking

De update van de app Facebook Messenger heeft er verder voor gezorgd, dat de applicatie sneller werkt. Ook loop je minder kans dat de app crasht. Veeg je naar links op het scherm, dan zie je gelijk wie er online zijn en kun je meteen met je vrienden chatten. Verder zijn er met de update naar versie 2.0 een aantal bugs aangepakt.

De Facebook Messenger app is gratis te downloaden op je iPhone.

Messenger

Facebook, Inc.

7,0 (194 reviews)
Gratis via App Store
Messenger
Messenger
Messenger
Messenger
Messenger

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.