Facebook-app toont aanbevolen vrienden
Redactie

De ontwikkelaars van Facebook hebben een nieuwe functie in de applicatie geactiveerd. Met deze functie kan je nieuwe vrienden vinden binnen de applicatie. Op internet is het al erg lang mogelijk om deze mogelijke nieuwe vrienden te bekijken, maar in de applicatie zagen we dit nog niet eerder. Je kan nu dus in de bus, tijdens het wachten of tijdens een lange autorit nieuwe vrienden opzoeken.

Om de nieuwe functie te gebruiken, hoef je de applicatie niet te updaten. Dit betekent dat de ontwikkelaars van de applicatie de functie al in de applicatie verwerkt hebben bij één van de vorige updates. Het is niet duidelijk waarom de ontwikkelaars de functie nu pas geactiveerd hebben, want eigenlijk is het best vreemd om een goedwerkende functie te verstoppen.

Telefoonnummer invoeren

Het is sinds kort ook mogelijk om je telefoonnummer bij Facebook achter te laten via de applicatie. Je krijgt deze mogelijkheid als je je eigen profiel bezoekt. Als je de popup wegtikt, is het niet mogelijk om de popup nogmaals voorgeschoteld te krijgen. In de toekomst zal dit waarschijnlijk veranderen, want nu balen al veel gebruikers dat ze niet van de mogelijkheid gebruik hebben gemaakt.

 

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.