Facebook app krijgt edit-functie
Roel van Hout

Velen vragen zich af waarom het nog steeds niet mogelijk is om in de Facebook app berichten te bewerken. Voor hen is er goed nieuws: daar komt binnenkort verandering in.

Het is behoorlijk irritant dat je, als je een bericht hebt geplaatst met de Facebook app, in het geval van een tikfout of andere vergissing je berichten niet kunt aanpassen of verwijderen. Niet alleen iPhone-gebruikers waren achtergesteld: ook op Android was dit tot voor kort onmogelijk.

facebook appOp Android is deze functie eindelijk ingebouwd, en naar verluidt duurt het niet lang voor er ook in de iOS Facebook app geknutseld kan worden met geplaatste berichten, volgens Techcrunch.

Editen in Facebook app door te tikken

Om een post aan te passen, zul je er slechts even op te hoeven tikken. Vervolgens verschijnt er een potloodje in beeld, dat je aan kunt tikken om je post te bewerken of deze te verwijderen.

Het is niet duidelijk wanneer we deze functie precies op iOS kunnen verwachten, maar het zal hoogstwaarschijnlijk niet al te lang gaan duren. Hou de App Store in de gaten!

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.