Verwissel live van gezicht met Face Swap Live
Erwin Vogelaar
Face Swap Live

Face Swap Live

€ 2,29

Onze score

7

Met Face Swap Live kun je live van gezicht wisselen met iemand die naast je staat, om vervolgens video’s of foto’s maken. Het is een gimmick, maar wel een hele leuke.

Face Swap Live

Toen foto’s van verwisselde gezichten een hit werden op verscheidene populaire websites, kwamen er al snel face swap-apps op de markt. Met deze apps kun je foto’s toevoegen waarna een gezichtswissel wordt gedaan. Het resultaat is vaak vrij matig. Face Swap Live gaat een stapje verder door twee gezichten live met elkaar te verwisselen als je beide voor de camera staat.

De app heeft ook een standaard swap-functie. Zo kun je het gezicht van Donald Trump op die van jezelf plaatsen of zelf plaatsnemen als de Mona Lisa. De hoofden bewegen licht als je zelf beweegt, dus er zijn leuke dingen mee te doen in video’s en foto’s. Het resultaat wisselt, maar is over het algemeen best aardig. Je kunt ook zelf foto’s toevoegen.

Het leukst is echter de live swap. Je moet wel goed naast elkaar gaan staan, goed licht hebben, je hoofd recht houden en niet te snelle bewegingen maken, maar dan heb je ook wat. De functie werkt, want als de app beide gezichten geregistreerd heeft is er zo gewisseld. Het is niets meer dan een geinige gimmick, maar geloof ons: je ligt gegarandeerd in een deuk.

Face Swap Live

Face Swap Live downloaden

Face Swap Live kost 0,99 euro en is te downloaden in de App Store via onderstaande link. De app vraagt om 89,3MB vrije ruimte en je hebt minimaal iOS 8.0 nodig om de app te kunnen draaien.

Face Swap Live

Laan Labs

€ 2,29 via App Store

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.