Ontdek de iPhone 12 met Unlimited data deal en gratis 5G van KPN!

EyeEm: foto-app klaar voor iOS 7

Gijs Ettes
2 oktober 2013, 15:00
1 min leestijd
EyeEm: foto-app klaar voor iOS 7

De gratis foto-app EyeEm bestaat al sinds de zomer van 2011, maar heeft onlangs een update gekregen die het programma klaarstoomt voor iOS 7. De app stelt je in staat kiekjes te nemen en deze te voorzien van filters, tags en locaties. Daarnaast is het mogelijk andere gebruikers te volgen en foto’s te liken of te delen, net zoals dat het geval is bij Instagram.

Lees verder na de advertentie.

Na het downloaden, wordt je gevraagd om een account aan te maken middels je Facebookaccount of e-mailadres. Vervolgens kun je populaire fotofeeds volgen en vrienden zoeken die ook deel uitmaken van het EyeEm-netwerk. Zelf foto’s schieten doe je door te tikken op de grote witte knop onder in beeld. Vervolgens voeg je de gewenste metadata toe.

EyeEM: fotonetwerk voor professionals

Op dit moment heeft EyeEm zo’n 8 miljoen gebruikers, beduidend minder dan de ruim 130 miljoen die Instagram heeft. Het verschil met laatstgenoemde is echter dat EyeEm zich meer richt op fotografen dan op doorsnee gebruikers.

Dit is ook wel te merken aan de kwaliteit van foto’s, wanneer je gebruikmaakt van de Discover-functie van het programma. EyeEm profileert zich dan ook als visuele zoekmachine en hoopt op termijn een grote rol te spelen in de markt van stockfotografie.

EyeEm

EYEEM GmbH

Gratis via App Store
EyeEm
EyeEm
EyeEm
EyeEm
EyeEm
EyeEm
EyeEm
EyeEm
EyeEm

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Video's