EyeEm: foto-app klaar voor iOS 7

De gratis foto-app EyeEm bestaat al sinds de zomer van 2011, maar heeft onlangs een update gekregen die het programma klaarstoomt voor iOS 7. De app stelt je in staat kiekjes te nemen en deze te voorzien van filters, tags en locaties. Daarnaast is het mogelijk andere gebruikers te volgen en foto’s te liken of te delen, net zoals dat het geval is bij Instagram.

Na het downloaden, wordt je gevraagd om een account aan te maken middels je Facebookaccount of e-mailadres. Vervolgens kun je populaire fotofeeds volgen en vrienden zoeken die ook deel uitmaken van het EyeEm-netwerk. Zelf foto’s schieten doe je door te tikken op de grote witte knop onder in beeld. Vervolgens voeg je de gewenste metadata toe.

EyeEM: fotonetwerk voor professionals

Op dit moment heeft EyeEm zo’n 8 miljoen gebruikers, beduidend minder dan de ruim 130 miljoen die Instagram heeft. Het verschil met laatstgenoemde is echter dat EyeEm zich meer richt op fotografen dan op doorsnee gebruikers.

Dit is ook wel te merken aan de kwaliteit van foto’s, wanneer je gebruikmaakt van de Discover-functie van het programma. EyeEm profileert zich dan ook als visuele zoekmachine en hoopt op termijn een grote rol te spelen in de markt van stockfotografie.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

EyeEm

EYEEM GmbH

9,4 (436 reviews)
Gratis via App Store
EyeEm
EyeEm
EyeEm
EyeEm
EyeEm
EyeEm
EyeEm
EyeEm
EyeEm
EyeEm

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.