Eye Glasses: Een vergrootglas op je iPhone
Redactie

Met de iPhone 3G S kan je mooie, scherpe foto’s nemen door middel van de autofocus-camera. Deze camera kan je ook voor andere doeleinden gebruiken. Een applicatie die van deze camera gebruik maakt is Eye Glasses. Deze applicatie maakt van je iPhone een vergrootglas.

Door de applicatie op te starten, wordt de camera meteen in gebruik genomen. Als je de camera op bijvoorbeeld een kleine tekst richt, zie je deze vergroot op je scherm verschijnen. Als de vergroting niet voldoende is, kan je deze verhogen door op één van de knoppen onderin je scherm te tikken.

De applicatie doet precies wat de titel zegt. Het enige wat volgens de recensies tegenvalt is het kader om het vergrote beeld heen. Door dit kader kan je een deel van het vergrote beeld niet zien. Als je een lange tekst hebt zal je dus je iPhone heen en weer moeten bewegen.

Eye Glasses is voor 2,39 te downloaden uit de App Store. Het beste resultaat met deze applicatie behaal je met de iPhone 3G S.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

  • Rene Nieuwenhuis

    Heb m direct gekocht om later te bedenken dat ik de foto app genius heb. Genius aanklikken en zoomen. De kwaliteit is beter dan deze app en je kunt staploos zoomen. Makkelijk is ook dat je direct een vergrote foto kan maken om het later terug te lezen. Deze app heeft dat niet.

  • “De applicatie doet precies wat de titel zegt. Het enige wat volgens de recensies tegenvalt is het kader om het vergrote beeld heen. Door dit kader kan je een deel van het vergrote beeld niet zien. Als je een lange tekst hebt zal je dus je iPhone heen en weer moeten bewegen.”

    Wel een onnozele redenering. Er is zowiezo altijd een kader, namelijk de rand van je LCD-scherm. Bewegen zal dus altijd wel nodig zijn…

  • Ja, met kader wordt neem ik aan alleen het ‘brilmontuur’ bedoeld?

  • Appelflap

    Handig om de kleine lettertjes van Apple te lezen…