Experimenteren met de applicatie van MythBusters

Redactie
26 maart 2010, 21:01
1 min leestijd
Experimenteren met de applicatie van MythBusters

Het populaire programma MythBusters van Discovery heeft sinds gisteren een officiële applicatie in de App Store staan. Deze uitgebreide applicatie geeft je toegang tot een aantal kleine spelletjes, backstage-momenten en Twitter. De applicatie is officieel uitgegeven door Discovery, de producent van het programma. Je hoeft dus niet bang te zijn dat een derde partij geld aan je verdient.

MythBusters

MythBusters is een programma op Discovery waarbij een team mythes gaat onderzoeken. Deze mythes lopen erg uiteen van bijvoorbeeld ‘Stinken je voeten minder als je ze wast met vodka?’ tot ‘Kan een wasmachine ervoor zorgen dat je huis ontploft?’. Deze vragen worden onderzocht tot het uiterste geval. Hierbij spelen geld en tijd geen rol, en dus zie je de raarste dingen voorbij komen.

De applicatie

De officiële applicatie van MythBusters heeft precies het uiterlijk van het programma. De spelletjes in de applicatie zijn wat aan de simpele kant, maar ze zijn wel leuk om even te spelen. Na verloop van tijd zal je hierop uitgekeken zijn, maar vanaf dat moment kan je je weer erg lang vermaken met de ‘achter de schermen’-beelden.

Lees verder na de advertentie.

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's