Exclusieve iPhone 4s functie Siri nú al gekopieerd

Redactie
28 oktober 2011, 11:12
1 min leestijd
Exclusieve iPhone 4s functie Siri nú al gekopieerd

Het is nog maar kort geleden dat de allernieuwste iPhone 4s gepresenteerd is. Ondanks dat er heel wat opspraak was over het niet vernieuwde design van de nieuwe iPhone, is de nieuwe functie Siri indrukwekkend.

Lees verder na de advertentie.

Siri is een spraaksysteem, exclusief voor de iPhone 4s. Met Siri is het onder andere mogelijk via spraak: agenda items te verzetten, te mailen en anderen taken te laten uitvoeren op je iPhone. De spraakherkenning is volgens de eerste tests revolutionair, zonder problemen en goed werkend.

Siri nu ook voor Android

Maar hoe revolutionair Siri ook is, de functionaliteit is nu ook al beschikbaar voor alle Android-gebruikers. Het voor Android ontwikkelde programma voegt exact dezelfde functie toe als Siri, maar dan voor alle Android-toestellen.

De app is te downloaden in de Android Market onder Iris, zo heet het nieuwe spraaksysteem van Google. Iris is de omkering van Apple’s Siri, en staat voor ‘Intelligent Rival Imitator of Siri.’ Iris is nog in de beta fase maar kan zeker een geduchte concurrent van Siri worden. Op dit moment zijn de experts het er over eens dat er nog heel wat moet gebeuren om kwalitatief op het niveau van Siri te komen.

Bekijk “Fake Siri for Android” in de Android Market

Categorie: Naslagwerken
Spotlight: Siri

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's