Examen 2011: Alle nuttige informatie in één app
Redactie

Deze maand beginnen de examens weer op de middelbare scholen in Nederland. Tijdens een periode van ongeveer drie weken zullen de scholieren alles uit de kast moeten trekken om hun diploma in de wacht te slepen. Sinds kort staat de applicatie ‘Examen 2011’ in de App Store. Deze applicatie kan je precies vertellen wanneer ieder examen zal plaatsvinden, en wat je mag gebruiken tijdens het examen.

Hulpmiddelen per examen

Tijdens sommige examens mogen scholieren hulpmiddelen gebruiken. Bij wiskunde is één van de hulpmiddelen bijvoorbeeld een grafische rekenmachine. Bij het biologie-examen is dit niet toegestaan, maar je mag dan wel een niet-grafische rekenmachine meenemen. De applicatie Examen 2011 kan je precies vertellen wat precies de regels zijn van de verschillende examens. Zo kom je nooit voor een verrassing te staan.

Op dit moment kunnen alle eindexamenkandidaten gebruik maken van de gratis applicatie. Het maakt dus niet uit of je vmbo, havo of vwo doet. Op sommige punten is de applicatie nog niet helemaal volledig, maar dit zal de komende tijd worden aangevuld.

Examen 2011 is gratis te downloaden uit de App Store.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.