Evernote update introduceert de optie om visitekaartjes te scannen
Gijs Ettes

Dankzij een recente Evernote update is het nu mogelijk visitekaartjes te scannen met de notitie-app. Evernote is ideaal als digitale verzamelbak voor notities, foto’s en alle andere digitale herinneringen.

De grootste verbetering die de Evernote update met zich meebrengt is de mogelijkheid om visitekaartjes in te scannen, zodat je nooit meer gegevens handmatig hoeft in te voeren en niet eindeloos rondloopt met een hele stapel papier. Om het beste resultaat te bereiken, kun je ook je LinkedIn-account en adresboek koppelen, zodat de gegevens zo accuraat mogelijk worden opgeslagen.

Dankzij de Evernote update kun je de notitie-app nu ook zo instellen dat nieuwe contacten die je aanmaakt automatisch jouw gegevens ontvangen. In de video hieronder zie je hoe het scannen van visitekaartjes in zijn werk gaat. De functie is alleen beschikbaar voor Premium-gebruikers, al kunnen gratis gebruikers de feature ook vijf keer uitproberen.

Een andere Premium-functie die is toegevoegd, is de mogelijkheid om notities in Evernote weer te geven op een groter scherm via Airplay. Gratis gebruikers kunnen de zogenoemde ‘Presentation mode’ veertien dagen uitproberen. Verder is er een synchronisatieknop toegevoegd bovenin het homescreen, kun je nu notities dupliceren en krijg je een beloning als je een nieuwe Evernote-gebruiker aandraagt.

Evernote is gratis te downloaden via onderstaande link en vereist iOS 7 en hoger.

Evernote

Evernote

8 (25 reviews)
Gratis via App Store

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.