‘Eredivisie Voetbal’: Gratis alle standen en speelschema

Redactie
27 augustus 2011, 23:36
1 min leestijd
‘Eredivisie Voetbal’: Gratis alle standen en speelschema

Er is een nieuw seizoen voetbal begonnen. In de App Store is daarom weer enorme vraag naar applicaties die de standen en speelschema’s van de Eredivisie kunnen tonen. Er zijn de afgelopen maanden al verschillende apps verschenen die dit kunnen, maar deze kosten allemaal 79 cent of meer. Deze week is er voor het eerst een uitgebreide, gratis applicatie voor de Eredivisie in de App Store gezet: Eredivisie Voetbal.

Niet mooi, wel overzichtelijk

De applicatie ‘Eredivisie Voetbal’ is zeker geen pareltje qua design, maar de informatie over de clubs en wedstrijden is wel erg overzichtelijk. Als je de app opent, zie je direct de huidige speelweek. Als er wedstrijden gespeeld worden, of gespeeld zijn, staat de stand al naast de wedstrijd. Als je meer informatie wilt over de stand, kan je op de wedstrijd tikken. Je krijgt dan onder andere te zien wie er gescoord heeft.

Naast de speelschema’s is er ook een tabel met alle punten van de clubs. Deze tabel heeft een erg klein lettertype, maar hierdoor past wel de hele tabel op één overzichtelijke pagina. Je kan hiermee dus in één oogopslag zien of je favoriete voetbalclub bovenaan staat.

Lees verder na de advertentie.

Categorie: Sport

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's