Enlight Photofox verandert je foto’s in surrealistische kunstwerken

Rick van der Veer
10 juli 2017, 16:56
1 min leestijd
Enlight Photofox verandert je foto’s in surrealistische kunstwerken
Photoleap by Lightricks

Photoleap by Lightricks

Gratis

Reviewscore

8

Enlight is al langere tijd één van de populairste foto-apps voor iPhone en iPad. De ontwikkelaar van deze app heeft nu Enlight Photofox uitgebracht.

Lees verder na de advertentie.

Enlight Photofox: onderweg foto’s bewerken

Enlight Photofox is een fotobewerkings-app die is uitgerust met alle features die je nodig hebt om onderweg afbeeldingen te bewerken. Met Photofox kun je niet alleen simpele bewerkingen doen, maar ook filters op je foto’s toepassen en dit met elkaar combineren. Daarnaast kun je kiezen uit verschillende brushes, waarmee je kunt tekenen, met bijvoorbeeld de Apple Pencil.

Een nieuwe functie in Enlight Photofox is de mogelijkheid om lagen te gebruiken. Hiermee kun je bijvoorbeeld twee of meer foto’s met elkaar combineren, en deze op verschillende manieren in elkaar over laten lopen. Daarnaast is er een donkere kamer-modus, die je precieze controle geeft over instellingen als verzadiging, contrast en andere details van je foto.

Enlight Photofox

De interface van Photofox is behoorlijk aangepast ten opzichte van Enlight. Gelukkig heeft de ontwikkelaar hiervoor hulp in de app gebouwd. Je kunt voor vrijwel iedere functie een tutorial volgen, zodat je er het meeste uit kunt halen.

Enlight Photofox is – in tegenstelling tot zijn voorganger – gratis te downloaden. Om alle functies van de app, zoals de optie voor meer dan twee lagen en de donkere kamer-stand, te kunnen gebruiken, heb je wel een abonnement nodig. Dit kost zo’n vier euro per maand, of 21,99 euro per jaar. Je kunt ook voor 43,99 euro de volledige versie ontgrendelen.

Enlight Photofox downloaden

Enlight Photofox is via onderstaande link gratis te downloaden voor je iPhone of iPad. Om de app te gebruiken, heb je iOS 10 en 161MB aan vrije opslagruimte nodig.

Download Enlight Photofox in de App Store (gratis)

Photoleap by Lightricks

Lightricks Ltd.

Gratis via App Store

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Aanmelden
Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen