Elke dag een gratis app voor je iPhone in juni

Redactie
20 mei 2012, 8:18
1 min leestijd
Elke dag een gratis app voor je iPhone in juni

Per 1 juni is het weer tijd voor de aftrap van het AppEvent. Elke dag wordt er in de hele maand juni een gratis app aangeboden, die je op je iPhone kunt downloaden. Je moet de apps wel in de gaten houden, want na vierentwintig uur vervalt het aanbod.

Belgische en Nederlandse ontwikkelaars

Tijdens het AppEvent wordt er elke dag een applicatie van een Nederlandse of Belgische ontwikkelaar in de spotlights gezet. In de afgelopen periode zijn er geweldige apps bijgekomen in de App Store, zodat je van het AppEvent heel wat kunt verwachten. Momenteel wordt er nog gewerkt aan de afronding van versie 2.0, die compleet vernieuwd is. In januari ondervonden veel gebruikers problemen met de app, die vaak niet bruikbaar was. Dat zal met de nieuwe versie waarschijnlijk niet weer gebeuren. Er wordt natuurlijk geprobeerd om de nieuwste versie voor 1 juni in de App Store te krijgen.

AppEvent

Met de applicatie AppEvent op je iPhone kun je heel eenvoudig nagaan welke app er op de betreffende dag wordt aangeboden. In de applicatie kun je ook een overzicht vinden van eerder beschikbaar gekomen gratis applicaties. Als je de pushnotificatie instelt, dan wordt je dagelijks rond een uur of acht van de nieuwste aanbieding op de hoogte gesteld en hoef je geen gratis app meer te missen.

Lees verder na de advertentie.

De bestaande versie van AppEvent is tot de uitgifte van de nieuwste versie nog gratis te downloaden op je iPhone.

Categorie: Lifestyle

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's