Eigen winkel openen op je iPhone met Qonfy app
Redactie

De app Qonfy is een mobiele marktplaats met een sociaal aspect. Binnen een minuut is het mogelijk om met Qonfy op je iPhone een eigen winkel te openen en in de winkels van vrienden kun je zelf op zoek gaan naar leuke spullen.

Kopen en verkopen

Het systeem van Qonfy werkt dus net als een online marktplaats, waar je de mogelijkheid hebt om producten te kopen en te verkopen. Heb je artikelen die je wilt verkopen, dan plaats je deze gratis in je eigen winkel. Het is mogelijk om binnen een minuut een foto te maken en het product in je winkel te plaatsen. Je kunt de winkel naar je eigen smaak inrichten en het winkelaanbod delen met je vrienden via Twitter of Facebook. Verder kun je artikelen van vrienden volgen en deze ook promoten door ze in je eigen winkel op te nemen.

Chatfunctie

Een ander leuk aspect van de Qconfy app is de mogelijkheid om te chatten. Zo kun je eenvoudig en snel met een belangstellende over een product communiceren en dat geldt ook als je zelf wat wilt kopen in een andere winkel. Vind je een product van een ander leuk, dan heb je ook de mogelijkheid om te ‘liken’.

De app Qonfy is gratis op je iPhone te installeren en kan je geld opleveren als je veel te verkopen hebt.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.