Download: officiële Efteling app voor iPhone nu beschikbaar
Gijs Ettes

Net als Disneyland Parijs heeft ook pretpark de Efteling vanaf vandaag een officiële app in de App Store. Deze is gratis te downloaden en werkt met iOS 6.0 en hoger.

Efteling appDe Efteling app is onmisbaar voor wie het pretpark regelmatig bezoekt. Zo kun je checken wat de wachttijden bij attracties zijn, zie je wanneer de diverse shows beginnen en krijg je actuele informatie over het weer.

Daarnaast bevat de app een overzichtskaart van het park (via tabblad ‘Kaart’), zodat je precies ziet waar je je bevindt en hoe je het snelste bij je favoriete attractie komt.

Terwijl je door de Efteling wandelt, kun je ook direct informatie over de diverse attracties opvragen en ze toevoegen aan je favorieten. Zo weet je precies wat je kunt verwachten als je in de rij staat voor de Pyton of achtbaan Joris en de Draak.

De Efteling app laat je ook je bezoek precies plannen via het tabblad ‘Mijn dag’ en de app wordt regelmatig van updates voorzien, zodat je bijvoorbeeld speciale winterattracties tijdens de Winter Efteling niet hoeft te missen.

Efteling

Efteling

10 (2 reviews)
Gratis via App Store

Efteling
Efteling
Efteling
Efteling
Efteling

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.