Efficiënte update voor Railway NL [+promocodes]
Redactie

De applicatie Railway NL heeft een efficiënte update gekregen, deze applicatie helpt je vanaf nu nog beter met treinreizen. De belangrijkste verandering is dat je in de planner met een enkele eenvoudige tap de vertrektijden van de treinen kan zien. Tevens heeft de app een nieuw icoon gekregen, kan je de vertrektijden per station zien en worden de treinen waar WiFi aanwezig is getoond.

Veel info in een mooi hoesje

Wie al eens met de trein heeft gereisd met een onbekend traject weet dat het een hele opgave is om überhaupt te weten welke trein je moet pakken. Ondanks dat ons land niet zo heel groot is, kent het toch een uitgebreid spoorwegennet. Alle informatie die nodig is om te reizen met de trein heeft Infomaps, het bedrijfje dat Railway ontwikkelde, goed in een mooie app weten te krijgen. Er ontbreekt namelijk niks aan design, de kleuren, de symbooltjes alles klopt. Ook wordt er veel aandacht besteed aan de efficiëntie, dat bleekt mede door deze update. Eric Hammink, van Infomaps, zei het volgende; ‘Met nog minder tappen een reisadvies opvragen, dat was het doel.’.

railway nl

Wil je deze app proberen? Dan is er goed nieuws, want Infomaps heeft tien promocodes van Railway NL beschikbaar gesteld voor de lezers van iPhoned:

YJ3XJX4WWR4F
NW337LK7TKMR
L7FR3AJKYW94
J44FPWE9M9AF
YPAJPHKLFXNY
F4PRWNF9J3PE
AJPWMA77YT3K
AXXNRMM6J4KM
HW7Y4JLHRKNF
44PAFHLLRRWN

 
 
[app 401451516]

 

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.