Eerster beelden van Angry Birds Rio
Redactie

Over enkele weken komt de nieuwe game ‘Angry Birds Rio’ uit. Deze applicatie is gemaakt door Rovio en de producenten van de nieuwe film ‘Rio’. Vandaag zijn de eerste beelden van het spel op internet geplaatst. Deze beelden geven een goede impressie van de sfeer van het spel.

Nieuwe vijanden

De game ‘Angry Birds Rio’ is natuurlijk gebaseerd op de populaire applicatie van Angry Birds. Voor ‘Rio’ zijn er echter een paar nieuwe elementen aan het spel toegevoegd. Zo kan moet je het bijvoorbeeld opnemen tegen de ‘slechte vogels’ uit de film. Dit gaat volgens de ontwikkelaars een belangrijke toevoeging worden aan de spelervaring.

Nieuwe trend in de App Store

Enkele weken geleden meldden we dat Lima Sky, de ontwikkelaars van Doodle Jump, gingen samenwerken met de producenten van de film ‘Hop’. Nu ook Angry Birds samen is gaan werken met producenten, lijkt het erop dat filmmakers goede applicaties in de App Store willen hebben staan voordat hun film in de bioscopen verschijnt. Ontwikkelaars werken hier natuurlijk graag aan mee, want het zal ze ongetwijfeld erg veel geld opleveren.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.