Eerste screenshots van Opera Mini

Redactie
16 februari 2010, 17:09
1 min leestijd
Eerste screenshots van Opera Mini

Opera heeft 10 februari een presbericht online gezet. In het persbericht staat algemene informatie over Opera Mini voor de iPhone. Het is nog onbekend of Apple de populaire browser gaat toestaan in de App Store, want de screenshots doen iedereen veel denken aan Safari. Apple kennende gaan ze dit gebruiken om de applicatie af te wijzen.

Snelheid

Volgens mensen die de applicatie hebben uitgeprobeerd is de applicatie erg snel. Volgens sommigen is de browser zelfs sneller dan Safari. Dit zou kunnen betekenen dat de browser erg populair kan worden, want snelheid is een belangrijke factor voor veel mensen.

Afwijzing

Het is nog niet duidelijk wanneer Opera de browser gaat indienen bij Apple. Volgens de ontwikkelaars is de hele applicatie gebouwd met het SDK van Apple. Dit betekent dat het in theorie toegelaten zou moeten worden tot de App Store, maar Apple gebruikt vaak andere redenen om applicaties te weigeren. Één van de redenen die vaak wordt gebruikt is ‘Het lijkt te veel op een standaard-functie van de iPhone’. Waarschijnlijk gaat Apple dit nu weer zeggen.

Lees verder na de advertentie.

Bron: Opera

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's