Écht anoniem internetten op je iPhone

Redactie
21 november 2011, 21:28
1 min leestijd
Écht anoniem internetten op je iPhone

De meeste iPhone-gebruikers gebruiken internet dagelijks. Echter was het tot voor kort nog niet mogelijk om echt privé te surfen. Het is wel al mogelijk om de privé-gegevens niet zichtbaar te krijgen op je iPhone, deze worden dan niet opgeslagen. Convert Browser houd jou gegevens anoniem.

Voor gejailbreakte iPhones was het al langer mogelijk om volledig anoniem te internetten. De applicatie ‘Tor’ gaf gebruikers de mogelijkheid om te internetten op een manier dat alle gegevens versleuteld bleven.

Officieel

Nu is de applicatie ‘Convert Browser’ er. Deze applicatie is officieel te downloaden voor alle iPhones is de app store. De makers van de app lieten weten dat ze het nodig vonden dat iedereen toegang had tot het écht privé gebruiken van internet. Voor android gebruikers die anoniem willen internetten is de app ‘Orbot’ er.

Lees verder na de advertentie.

Techniek

Het programa maakt gebruik van een zeer geavanceerde techniek om alle formulieren, geschiedenis, cookies en informatie die een website aanvraagd 100% anoniem te houden. Elke vorm van een aanvraag die een website doet word geweigerd en versleuteld. Voor mensen die écht geheel privé willen internetten is deze app dus een uitkomst.

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's