eBuddy lanceert ‘eBuddy XMS’
Redactie

Anderhalve week geleden konden we jullie als eerste melden dat eBuddy een nieuwe dienst zou gaan lanceren voor de smartphone-gebruikers. Tijdens iCE Amsterdam vertelde Martijn Jansen, één van de mensen achter eBuddy, namelijk dat er deze week een nieuwe dienst zou komen die zich zou gaan richten op xms.

Sms, mms, xms

In het praatje van Martijn Jansen werden drie fases van mobiele berichten besproken. Na sms en mms bevinden we ons nu in de xms-fase. De ‘x’ in xsm kan voor tekst, foto’s, video’s en geluiden staan. Voorbeelden van xms-diensten zijn Blackberry Messenger, WhatsApp en Ping Chat!.

eBuddy XMS

Inmiddels staat de nieuwe dienst van eBuddy in de App Store en de Android Market. De applicatie heet ‘eBuddy XMS’, en stelt gebruikers in staat om elkaar gratis berichten te versturen. Bij het opstarten van de applicatie moet je eenmalig je telefoonnummer invoeren. Door deze registratie worden alle eBuddy-gebruikers in je contactenlijst automatisch herkend.

eBuddy XMS is gratis te downloaden en te gebruiken. De applicatie is op dit moment al verkrijgbaar via de App Store en de Android Market, maar in de toekomst wordt de ondersteuning qua toestellen nog verder uitgebreid.

  • Spotlights:

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.