eBuddy komt volgende week met grote aankondiging
Redactie

Op iCE Amsterdam komen verschillende partijen aan het woord. Vandaag betrad ook iemand van eBuddy het podium in de Westerunie. De toespraak ging vooral over het uitwisselen van berichten tussen telefoons. Tussen neus en lippen door vertelde Martijn Jansen dat eBuddy bezig is met een revolutionaire nieuwe dienst. Hier mocht hij echter nog niets over loslaten, maar op de slide stond dat er volgende week meer bekend wordt gemaakt.

Drie fases van Mobile Messaging

Tijdens de toespraak van Martijn Jansen werden de drie fases van Mobile Messaging behandeld. Ooit begon het uitwisselen natuurlijk met SMS. Daarna volgde al snel MMS, en op dit moment zijn we in de fase van ‘X’MS. De ‘X’ kan van alles zijn op dit moment, als het maar via internet verstuurd wordt van smartphone naar smartphone. Als voorbeeld werden WhatsApp en BlackBerry Messenger gegeven.

De grote aankondiging heeft waarschijnlijk te maken met een nieuwe dienst van het IM-bedrijf. Ik verwacht persoonlijk dat eBuddy een dienst gaat lanceren die lijkt op WhatsApp. Door de ervaring die het bedrijf heeft op de verschillende platformen, kunnen ze binnen enkele maanden een hele grote markt veroveren. Door actieve marketing via hun IM-software, met ruim 30 miljoen unieke gebruikers per dag, kan dit iets heel moois worden.

 

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.