eBay app na update sneller in gebruik op je iPhone

Redactie
11 juli 2012, 7:29
1 min leestijd
eBay app na update sneller in gebruik op je iPhone

De eBay applicatie is sinds maart dit jaar al een stuk interessanter geworden om te gebruiken. Vanaf dat moment is het namelijk mogelijk om met PayPal te betalen. De app is na de update ook nog een stuk sneller in gebruik op je iPhone.

Sneller bieden en verkopen

De update van de eBay applicatie heeft ervoor gezorgd, dat je met je iPhone een stuk sneller kunt bieden en verkopen. Het neemt nu minder stappen in beslag om een bod te plaatsen en het verkoopproces verloopt eveneens een stuk sneller. Zo heb je de mogelijkheid om in de app via de landschapsmodus zoektermen in te geven. Op die manier vind je bijvoorbeeld heel eenvoudig onderdelen voor je auto. Naast de snellere processen zijn er nog een klein aantal wijzigingen doorgevoerd met de update van de eBay app.

My eBay pagina

Een van de kleine wijzingen heeft betrekking op het zoeken op de My eBay pagina. Je kunt nu zoeken via deze pagina en als je wilt verkopers uit je favorietenlijst verwijderen of toevoegen. Verder heb je de mogelijkheid om feedback over verkopers te filteren, zodat je meteen een indruk hebt van de verkoper. Ook de stabiliteit van de app is verbeterd.

Lees verder na de advertentie.

Download de app eBay gratis op je iPhone.

eBay

eBay Inc.

Gratis via App Store
eBay
eBay
eBay
eBay
eBay
eBay
eBay
eBay
eBay
eBay

Categorieën: Gratis, Lifestyle

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's