Easter egg in Tweetie 2

Redactie
16 maart 2010, 20:11
1 min leestijd
Easter egg in Tweetie 2

Een oplettende iPhone-gebruiker heeft vandaag een easter egg gevonden in Tweetie. Een easter egg is een verborgen grapje of functie in een programma. Als je een tweet schrijft of ontvangt met de hashtag ‘#red’ zal de tweet rood worden afgebeeld. Tot nu toe is er nog geen enkele andere kleur gevonden die ook werkt met Tweetie, en dus denkt men dat dit een actie is voor ‘RED’.

(RED)

De stichting RED zet zich al een tijdje in voor aidsbestrijding. De stichting is gestart door Bono van U2, en deze man zet zich al geruime tijd in voor dit doel. Verschillende producten en applicaties werken al mee met deze actie door een gedeelte van de opbrengst van de verkopen te schenken aan het doel. Een voorbeeld van een product is de rode iPod Nano en een voorbeeld van een applicatie is Shazam RED.

Lees verder na de advertentie.

Het is nog niet precies bekend waarom de tweets met ‘#red’ erin rood worden in Tweetie 2. Misschien zullen we het wel nooit echt te weten komen, maar het is tot nu toe een goede manier om toch even aan het aids-probleem te denken als je een rode tweet ziet verschijnen.

Twitter

Twitter, Inc.

Gratis via App Store

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's