Easter Egg in de applicatie van Speedtest.net

Redactie
25 april 2011, 22:09
1 min leestijd
Easter Egg in de applicatie van Speedtest.net

Pasen is bijna voorbij, en dus zijn waarschijnlijk alle paaseieren inmiddels al gevonden. In sommige applicaties en websites zijn de afgelopen dagen ook weer enkele ‘Easter Egss’ gevonden. In de officiële applicatie van Speedtest.net zijn bijvoorbeeld verschillende foto’s van katten gevonden. Ook zijn er enkele grappige verborgen teksten in de applicatie te vinden.

Easter Egg vinden

Om de afbeeldingen van de katten te vinden, moet je eerst een normale speedtest draaien. Op de pagina met de resultaten kan je met je vinger de schijf waarop de snelheid wordt weergeven naar beneden trekken. Je zal elke keer een andere afbeelding van een kat of grappige tekst zien als je dit doet.

Andere Easter Eggs

In het verleden zijn er al vaker zogenaamde Easter Eggs in applicaties gevonden. Zo krijg je bijvoorbeeld een kort filmpje te zien van een pratend stokbrood als je dit product zoekt in de applicatie van Albert Heijn. Een vrij recent gevonden Easter Egg is te vinden bij de mobiele website van Google. Als je via deze website zoekt naar ‘Tilt’ zal de pagina een een kleine draaihoek krijgen.

Lees verder na de advertentie.

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's