Early Bird gratis App van de Week voor de iPhone

De leuke game Early Bird bestaat al langer als app in de App Store, maar is deze week als App van de Week gratis voor de iPhone. In het spel draait alles om het vrolijke vogeltje, waar jij de controle over hebt.

Early Bird

early-bird-gameDe Early Bird app laat je op de iPhone een spel spelen, waarbij jij het blauw met roze gekleurd vogeltje moet laten vliegen. Dat doe je door met je vinger over het scherm te vegen. Je vogeltje gaat de lucht in door naar boven te vegen en je kunt hem naar beneden of verder omhoog laten zweven door naar rechts- of linksboven in je scherm te vegen. Het lijkt gemakkelijk, maar je moet toch wel enige behendigheid hebben om het spelletje goed door te krijgen.

Doel van het spel

Het spel heeft natuurlijk ook een doel en dat is om met zo min mogelijk veegbewegingen de sterren in een level weten te halen. Daarbij moet je er ook nog voor zorgen dat het vrolijke vogeltje op de juiste plek beland. Het mag dan de gratis App van de Week zijn, maar er wordt voor de iPhone 5 nog geen ondersteuning geboden. Dat betekent dus dat je met je iPhone 5 geconfronteerd wordt met zwarte balken aan beide kanten van het scherm.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Download Early Bird als App van de Week gratis op je iPhone.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.