EA Games: FIFA12

Redactie
26 november 2011, 11:48
2 min leestijd
EA Games: FIFA12

FIFA is hét fenomeen in de voetbalwereld. EA games is hét fenomeen in de game wereld. Samen hebben ze wederom een geweldige game voor de iPhone gemaakt; FIFA12.

FIFA en EA Games

Met de voetbalspellen welke al jaren op verschillende platformen beschikbaar zijn, hebben FIFA en EA een goede naam op het gebied van sportsgames. Met de relatief nieuwe mobiele platformen hebben ze goed ingespeeld op de vraag van de mobiele gamer. FIFA 11 was al een hit, maar FIFA 12 zette de teller in de eerste week op 879.000 downloads voor iPhone en iPad. Mede hierdoor is FIFA12 de eerste week een record aantal van 3.2 miljoen exemplaren verkocht.

FIFA 12, waar voor je geld!

Door de vele functies die het spel heeft, zal de voetbal liefhebber 1.02GB aan ruimte vrij moeten hebben om FIFA12 te kunnen installeren. Een klein offer vergeleken met wat je er voor terug krijgt. Dit spel zit boordevol functies en detail. Grafisch is het een mooi spel, en keuze uit 500 teams en meer dan 15.000 spelers. Help je ploeg de allerbeste te worden in de Manager modus, speel de dagelijkse challenges, of gewoon een potje pingelen. Allemaal onder genot van kwalitatief commentaar en prachtige stadionzang.

Met de nieuwe besturing is het mogelijk om veel meer precisie in het balcontrole te hebben. Hierdoor is het makkelijker om mooi spel te creëren wat in de replay terug te zien is. Replay beelden zijn op te slaan om zo een collectie te maken van de mooiste acties.

Lees verder na de advertentie.

Multiplayer

Split Screen Multiplayer is mogelijk met gebruik van een iPad. Installeer FIFA12 en EA Gamepad (gratis) op de iPad. Maak via bluetooth op je iPhone of iPod Touch verbinding met de iPad en gebruik de iPad om split screen te spelen. Deze ervaring is natuurlijk nog mooier als de iPad verbonden is met de televisie.

[appimg 464162545]

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's