Dwarf Quest game voor iPhone in de aanbieding

Redactie
27 augustus 2012, 7:28
2 min leestijd
Dwarf Quest game voor iPhone in de aanbieding

De nieuwe Dwarf Quest game is nu beschikbaar voor de iPhone en wordt tijdelijk ter introductie goedkoper aangeboden. Je kunt tot 1 september gebruikmaken van de speciale aanbieding en de game  voor 0,79 euro downloaden op je iPhone.

Daal af naar de kerkers

Met het spelen van de game Dwarf Quest daal je af naar de donkere kerkers en speel je de dwerg Morrin Firebeard. Het spel heeft een geweldige lay-out en is uitgevoerd in 3D. De begeleidende muziek heeft een vol geluid en aan deze combinatie van factoren, leid je meteen de professionaliteit af. Jij bent dus in het spel de dwerg die zich een weg door de kerkers moet banen. In elke kerker zijn een aantal kamers, die elk een scherm groot zijn. Zelf zie je de kamers van schuin bovenaf, wat ook wel een isometrisch perspectief wordt genoemd.

Verplaatsen in het spel

Het verplaatsen in het spel gaat heel simpel. Je drukt namelijk gewoon op de ondergrond die in tegels is verdeeld waar de behaarde dwerg kan staan. Staat de dwerg naast bijvoorbeeld een tegel met een ton erop, dan wordt daar automatisch de bijl ingezet. Dat gebeurt ook met de schatkisten en als je een tegenstander tegenkomt. Vindt er een gevecht plaats, dan zie je aan het aantal stipjes boven het hoofd hoeveel acties er uitgevoerd mogen worden. Om de aanval te openen druk je gewoon, maar houd wel rekening met de actiekaarten. Er zijn kaarten, die je bijvoorbeeld kunt gebruiken om extra schade toe te brengen of om je verdediging te versterken. Hak alles op je weg kapot om de speciale actiekaarten te vinden.

Lees verder na de advertentie.

Maak gebruik van de aanbieding tot 1 september en download de game Dwarf Quest op je iPhone voor slechts 0,79 euro. Na de aanbieding geldt de reguliere prijs van 2,39 euro.

Dwarf Quest

Wild Card

€ 1,09 via App Store
Dwarf Quest
Dwarf Quest
Dwarf Quest
Dwarf Quest
Dwarf Quest
Dwarf Quest
Dwarf Quest
Dwarf Quest
Dwarf Quest
Dwarf Quest

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's