Lancering Dutch Cowboys iPhone applicatie

Redactie
29 juli 2009, 14:16
1 min leestijd
Lancering Dutch Cowboys iPhone applicatie

Vandaag is de iPhone applicatie van ‘Dutch Cowboys’ – het blog over interactieve marketing, social media en Web 2 –  officieel gelanceerd. Met deze app blijf je nog beter op de hoogte van het laatste nieuws van Dutch Cowboys, Dutch Cowgirls en Mobile Cowboys.

Dutch Cowboys iPhone applicatie

Lees verder na de advertentie.

Dutch-cowboys-iphone6

De iPhone app van Dutch Cowboys (DC) heeft een strakke en intuïtieve interface met tabs onderin voor de verschillende kanalen/sites. De interface wijkt af van app die we gewent zijn – veelal gaat dit ten koste van de gebruiksvriendelijkheid, in dit geval is dat echter zeker niet zo.

Het volgen van de nieuwsvoorziening (blogposts) is met de app eenvoudig en overzichtelijk. Binnen de iPhone applicatie is ook een video kanaal geïntegreerd waar de meest bekeken video’s worden getoond. De koppeling van de app met Twitter maakt het mogelijk om ook meteen de Tweets van DC te volgen.

Wanneer je een blogbericht bekijkt binnen de DC iPhone app heb tevens de mogelijkheid om hier vanuit de app op te reageren. Je kan deze ook doorsturen naar een andere ‘cowboy’ via de email of ‘retweeten’ via je eigen Twitter account. Je Twitter account dien je dan wel eerst te koppelen aan deze app. De Dutch Cowboys app staat koppelingen toe met Twitterific, Twitterfon, Twinkle, Tweetie en Twittelator.

>> De Dutch Cowboys iPhone app (iTunes link) is nu gratis te downloaden in de App Store.

De iPhone app van Dutch Cowboys wordt aangeboden door de Blog Idea Factory en is ontwikkeld door Sharewire.

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's