Dumpert iPhone applicatie
Redactie

Dumpert.nl is een website die al enkele jaren erg populair is. Op deze website kunnen mensen video’s uploaden waarvan men verwacht dat meerdere mensen deze grappig of indrukwekkend vinden.

De website is de afgelopen jaren op geen enkele wijze van een update voorzien, en dus is er geen html5-speler voor de filmpjes. Een nieuwe web-applicatie maakt het mogelijk om de video’s wel te bekijken op je iDevices.

Update: Dumpert heeft inmiddels een eigen iPhone applicatie:

[app 434815056]

Onofficiële applicaties

In het verleden is er al eerder een applicatie geweest waarmee het mogelijk was om video’s van Dumpert te bekijken op de iDevices. Deze applicatie is echter uit de App Store verwijderd door Geenstijl. De nieuwe web-applicatie lijkt minder kwetsbaar hiervoor, want deze wordt namelijk via een website aangeboden. Daarnaast zet deze applicatie de video’s op Youtube, zodat de servers van Dumpert geen extra verkeer te verwerken krijgen.

Verbeteringen in de toekomst

Volgens de ontwikkelaars van de web-applicatie zal de applicatie de komende tijd verbeterd worden. Op dit moment is het bijvoorbeeld nog niet mogelijk om de toplijsten met video’s te bekijken. Dit zal de komende weken wel mogelijk worden. Daarnaast moet het mogelijk gaan worden om reacties op video’s te bekijken en te plaatsen.

De Dumpert-applicatie is te downloaden via dumpert.webbix.nl

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.