Filmpjessite Dumpert brengt volledig vernieuwde iOS-app uit

Redactie
20 januari 2016, 12:28
2 min leestijd
Filmpjessite Dumpert brengt volledig vernieuwde iOS-app uit
Dumpert

Dumpert

Gratis

Reviewscore

8

Iedereen heeft vast wel eens een filmpje van Dumpert gezien, of je het nou leuk vond of niet. De website heeft ook een app en deze is voorzien van versie 2.0. Dumpert is daardoor een stuk gebruiksvriendelijker geworden.

Lees verder na de advertentie.

Eigenlijk hebben de ontwikkelaars de app volledig opnieuw gebouwd. Daardoor heeft Dumpert 2.0 niet alleen een nieuw design gekregen, maar zijn ook nieuwe functionaliteiten toegevoegd.

Dit is Dumpert 2.0

Het videoplatform is voornamelijk bedoeld om al dan niet grappige video’s te bekijken, dus de focus ligt vooral op het vereenvoudigen van de handelingen die hiervoor nodig zijn. Wat Dumpert voor veel mensen verder zo leuk maakt zijn de bijzondere reacties die reaguurders achterlaten. Helaas kun je in de nieuwe versie nog steeds geen reactie achterlaten via de iOS-app, hoewel beloofd wordt dat die feature er binnen een jaar komt. Wel kun je kudo’s geven aan reacties.

In Dumpert 2.0 is verder het witte design uit de eerste versie zwart gemaakt, waardoor de app minder leeg oogt. Daarnaast zijn de vier tabbladen die je eerst onderaan je scherm vond vervangen door slechts drie: nieuw, toppers en dumpen. In het scherm nieuw vind je heel voor de hand liggend de meest recent geüploade video’s, met vijf uitgelichte items bovenaan. Het scherm toppers bevat de populairste video’s, ingedeeld per dag, week, maand en tot slot de echte klassiekers. Natuurlijk kun je bij dumpen je eigen video’s achterlaten in de community.

Nieuw in Dumpert 2.0 is de optie om video’s te streamen naar je tv via AirPlay of de Chromecast. Andere mogelijkheden zijn het delen van een video via Facebook, Twitter of WhatsApp. Ook hebben de ontwikkelaars de zoekfunctie verbeterd, werken gifjes nu eindelijk en wordt de videotijdsduur van te voren weergegeven.

Downloaden in de App Store

Dumpert 2.0 krijgt tot nu toe uitsluitend positieve beoordelingen van vaste gebruikers, dus dat zit wel snor. De app is nog steeds gratis hoewel het mogelijk is om voor 3,99 euro alle reclame in de app weg te halen. Voor installatie heb je minimaal 26MB aan vrije opslagruimte nodig, is iOS 8.0 vereist en moet je minimaal 17 jaar oud zijn.

Dumpert

DT Media B.V.

Gratis via App Store
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu