Duet Game is gratis App van de Week voor doorzetters met reflexen

22 februari 2015, 11:11
2 min leestijd
Duet Game is gratis App van de Week voor doorzetters met reflexen

In Duet Game probeer je steeds twee draaiende balletjes langs obstakels te loodsen. Dat wordt all snel frustrerend moeilijk, maar geeft een hoop voldoening als het lukt.

Lees verder na de advertentie.

Duet Game

Apple heeft er deze week voor gekozen om een app gratis ter beschikking te stellen die niet voor iedereen is. De meeste mensen zullen nel afhaken uit frustratie, maar de echte doorzetters halen veel voldoening uit dit spel, dat gemakkelijk te leren is maar heel lastig om te spelen.

Althans, in het begin. Want geleidelijk aan beginnen je duimen te doen wat je hersenen willen. Duet Game draait om twee bolletjes, een rode en een blauwe. Die staan op gelijke afstand van elkaar in een cirkelvorm en kun je links- en rechtsom bewegen. Ondertussen komen er rechthoekige objecten omlaag die jij moet zien te ontwijken. Met je rechterduim laat je de bollen met de klok mee draaien, met je linkerduim andersom.

Heel lastig

Het begint vrij simpel met een duidelijke uitleg, maar al snel zul je de levels meerdere malen achtereen moeten spelen om hem perfect te doorlopen. Er is geen alternatief: het moet perfect want raak je een obstakel, dan ben je meteen klaar en begin je opnieuw.

Als je alle levels hebt doorlopen, kun je nog aan de slag met endless mode. Dit is nog lastiger, want in deze modus is het zaak zo ver mogelijk te komen en omdat de korte levels achter elkaar automatisch worden gegenereerd, speel je nooit hetzelfde stuk. Het scheelt wel dat je in deze modus drie levens hebt. Raak je lang genoeg niets, dan worden verknoeide levens weer bijgevuld.

Duet Game downloaden

Duet Game is geen uitgesproken mooie game, maar de sfeer en setting is precies goed. Terwijl je speelt klinken er elektronische beats en de achtergrond verandert steeds van geometrische vormen. Doorzetters doen er goed aan om Duet Game te downloaden – tot en met donderdag gratis in de App Store.

Duet Game

Kumobius

€ 2,99 via App Store

Duet Game
Duet Game
Duet Game
Duet Game
Duet Game
Duet Game
Duet Game
Duet Game
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu