Duet Display geeft iedere MacBook een Touch Bar (via de iPad)
Lars Paymans
Duet Display

Duet Display

€ 10,99

De grote trekpleister van de MacBook Pro is natuurlijk de Touch Bar, maar die kun je nu ook heel gemakkelijk met een omweg op je oudere MacBook krijgen. iPad-app Duet Display voegt met een update namelijk een eigen versie van de Touch Bar toe.

Duet Display Touch Bar update nu beschikbaar

Duet Display vonden we al langer een handige app, maar overstijgt zichzelf vandaag met deze update. Voor degenen die Duet Display niet kennen: het is een handige app voor iedereen die een iPad heeft en wat meer schermruimte op zijn of haar MacBook wel kan gebruiken.

duet display Touch Bar

Door je iPad met een kabel aan je MacBook te hangen, kun je de tablet moeiteloos als tweede scherm gebruiken, net zoals je dit met een extra monitor doet. Je kunt dus gewoon je cursor van het ene naar het andere scherm laten gaan en zo makkelijk vensters op je iPad plaatsen.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Om de Duet Display Touch Bar functie te gebruiken, hoef je alleen een Mac te hebben die op macOS Sierra 10.12.2 draait. Deze gegevens heeft de app namelijk nodig om een virtuele Touch Bar op de iPad weg te zetten. Vervolgens zet je de Touch Bar aan in de Duet Menu Bar-instellingen.

Hoewel een Touch Bar op een iPad-scherm natuurlijk niet helemaal hetzelfde is als op je MacBook Pro, is het wel een mooie manier om de mogelijkheden ervan te ontdekken. Zo kun je zien hoe de Bar zichzelf aanpast aan de programma’s die je op dat moment gebruikt.

Download Duet Display nu met korting

Daarnaast zijn de ontwikkelaars van Duet Display bezig met de volgende update. Deze moet een speciale functie toevoegen waarmee je de Touch Bar-knoppen op de iPad kunt aanpassen. Duet Display is tijdelijk met 50 procent korting verkrijgbaar in de App Store voor €9,99. De Mac-app die je ook nodig hebt om de app te gebruiken kun je gratis downloaden.

Lees ook: MacBook Pro 2016 review: vernieuwend op de goede en slechte manier

Duet Display

Duet, Inc.

8,4 (1309 reviews)
€ 10,99 via App Store

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.