Mix je eigen foto’s met Dubble Studio
Rutger Otto
Studio MX

Studio MX

Gratis

Dubble Studio neemt twee van je foto’s en legt die over elkaar heen. Dat levert een kunstzinnig en soms wonderlijk plaatje op. Lees in dit artikel meer over de app.

Dubble Studio

Dubble Studio is de nieuwe app van Dubble Me Ltd, dat eerder de app Dubble uitbracht. Met Dubble maakte je een foto, die dan automatisch gecombineerd werd metdubble studio een kiekje van iemand anders elders op de wereld. De twee foto’s werden door software van Dubble gemixt en doorschijnend over elkaar gelegd. Dat leverde soms verrassend mooie kunstwerkjes op, maar waren even vaak mislukte plaatjes.

Met Dubble Studio krijg je meer invloed op wat er met je afbeelding gebeurt, doordat je zelf twee foto’s kan uitzoeken. De app mixt de afbeeldingen vervolgens nog wel zelf. Daar kun je helaas nog steeds niets aan toepassen, hoewel aanpassingen als contrast en sterkte de app misschien nog beter zouden maken.

Dubble Studio is simpel. In beeld staan twee grote plus-tekens. Die tik je aan en vervolgens kies je uit de galerij twee foto’s die je wil combineren. Om het beste resultaat te krijgen, neem je het beste twee foto’s waarop weinig gebeurt. Door zelf te combineren kun je inspelen op de positionering van wat op moet vallen.

Dubble Studio downloaden

Heb je een mix gemaakt die bevalt, dan kun je de foto delen via de bekende social media-kanalen en WhatsApp. Het watermerk van Dubble in de afbeelding kun je afkopen voor 0,99 euro. De app is gratis te downloaden voor iOS 8 of nieuwer. Er is 9,7MB aan vrije opslagruimte nodig op je iPhone.

Studio MX

Dubble Photos

4 (1 reviews)
Gratis via App Store

Studio MX
Studio MX
Studio MX
Studio MX
Studio MX

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.