DSCO: geinige gifjes-app van de makers van VSCO Cam
Wouter Nijsen

De makers van de populaire camera-app VSCO hebben DSCO uitgebracht in de App Store. Dit is een app waarmee je gemakkelijk gifjes kunt maken en bewerken.

Een nieuwe gif-app

VSCO is een van de populairste camera-apps voor iOS en met DSCO probeert ontwikkelaar Visual Supply Company het succes van deze app te evenaren. Met DSCO kun je gemakkelijk gifjes maken en opslaan in de Filmrol van je iPhone of iPad. De app is heel gemakkelijk in gebruik. Na het opstarten van de applicatie dien je op het scherm te drukken en te wachten totdat de gekleurde randen verschijnen.

Door naar links of rechts te swipen kun je geinige effecten toevoegen aan gemaakte gifjes. Denk hierbij aan de mogelijkheid om ze in zwart wit te tonen of de kleuren iets aan te passen. Er zijn genoeg opties aanwezig om de herhalende filmpjes op te fleuren en elk zien ze er uniek uit.

Voor het gebruik van DSCO heb je een VSCO-account nodig, dat gemakkelijk binnen de app zelf aan te maken is. Gemaakte gifjes worden in je profiel opgeslagen, al zijn ze ook met anderen te delen via Facebook, Twitter, Instagram en Tumblr. Dit doe je simpelweg door bij het maken van een gifje van onder naar boven te vegen. Gifjes zijn ook te importeren en te bekijken binnen de VSCO-app.

DSCO van VSCO downloaden

DSCO is nu beschikbaar in de App Store en is via onderstaande link gratis te downloaden. De app werkt op apparaten met iOS 8.4 of hoger en weegt 22.7MB.


Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.