DS Double Sys: DS-emulator op de iPhone

Redactie
14 augustus 2009, 21:24
1 min leestijd
DS Double Sys: DS-emulator op de iPhone

Gisteren is er voor het eerst een DS-emulator in de App Store verschenen. Met deze emulator, DS Double Sys genaamd, kan je binnenkort heel veel wat je op een Nintendo DS ook kan. Denk hierbij aan het spelen van spelletjes, het chatten via bluetooth en het samenspelen via bluetooth.

Nintendo heeft nog niet gereageerd op deze applicatie. Ik verwacht dat er wel een reactie komt, want de ontwikkelaar verdient nu geld over de rug van Nintendo. De applicatie heeft namelijk precies het uiterlijk van een DS, maar alles heet net even anders. Het chatten heet bijvoorbeeld geen Picto-chat, maar Photo-Chat.

Nintendo zal ongetwijfeld heel wat patenten hebben op het uiterlijk van de DS. Hiermee staan ze zo sterk in hun schoenen dat ze minimaal de applicatie uit de App Store kunnen laten verwijderen. Als jullie dus geïnteresseerd zijn in de applicatie, zou ik hem snel aanschaffen als ik jullie was.

Lees verder na de advertentie.

Als je alle functies wilt bekijken die de applicatie nu biedt, kan je het onderstaande filmpje kijken. Hierin is goed te zien dat de applicatie heel erg op de Nintendo DS lijkt.
http://www.youtube.com/watch?v=_bcENqIT1o0&feature=player_embedded

DS Double Sys is voor  3,99 te downloaden uit de App Store.

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's