Dropbox-app voegt pdf-bewerking toe
Erwin Vogelaar
Dropbox

Dropbox

Gratis

Onze score

9

Clouddienst Dropbox heeft de mogelijkheid toegevoegd om vanuit de app pdf-bestanden te bewerken.

Dropbox pdf-bewerking toegevoegd

Het is vanaf nu mogelijk om pdf-bestanden die in je Dropbox opgeslagen staan te bewerken vanuit de Dropbox-app. Voorheen was het al mogelijk om via de Adobe-app pdf-bestanden vanuit Dropbox te openen, te bewerken en op te slaan.


Met deze nieuwe functie is het mogelijk om pdf-bestanden vanuit Dropbox te annoteren, reacties toe te voegen en digitaal te ondertekenen. Deze functies komen voort uit een verdere samenwerking tussen Dropbox en Adobe. Eerder heeft Dropbox al samengewerkt met Microsoft voor het bewerken van Microsoft Office-bestanden zoals Word en Excel.

Dropbox pdf

Om pdf-bestanden te bewerken hoef je ze enkel te openen via de Dropbox-app en op de bewerkknop te drukken. Mocht je Adobe Acrobat Reader nog niet op je iPhone of iPad geïnstalleerd hebben, dan vraagt de app eerst of je dit wil doen. Zorg wel dat je de nieuwste versie van Dropbox geïnstalleerd hebt. De app downloaden kan via onderstaande link. Dropbox vraagt om 61,3MB vrije ruimte. Ook is minimaal iOS 7.0 nodig om de app te kunnen draaien.

Dropbox

Dropbox

9 (3 reviews)
Gratis via App Store

Dropbox
Dropbox
Dropbox
Dropbox
Dropbox

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.