Dropbox nu met opmerkingen, laat je straks Office-bestanden maken
Wouter Nijsen
Dropbox

Dropbox

Gratis

De Dropbox-app voor iOS is vandaag van een flinke update voorzien. Het is nu mogelijk om opmerkingen te plaatsen, 1Password te gebruiken en straks Office-documenten aan te maken.

Dropbox iOS-app update

Dropbox voor iOS is toe aan versie 3.9 en die brengt een aantal vernieuwingen met zich mee. De belangrijkste nieuwe feature is de mogelijkheid om opmerkingen bij bestanden in de cloud te plaatsen. Deze functie werd een week geleden voor de webversie van Dropbox uitgerold, en is nu dus ook voor de mobiele app beschikbaar.

De opmerkingenfunctie is handig wanneer je bij gedeelde bestanden in Dropbox een kort berichtje wilt plaatsen, om bijvoorbeeld te melden dat je een document hebt aangepast of dat er nog foutjes in staan.

Dropbox iOS-app update

Daarnaast wordt het straks mogelijk om met de Dropbox-app direct Office-documenten (Word, PowerPoint en Excel) aan te maken. De functie wordt echter pas in de komende weken uitgerold en slaat de documenten automatisch in een map op. Een fijne feature, omdat de documenten zo direct op andere apparaten toegankelijk zijn.

Ook nieuw is het tabblad ‘Recent’, waarmee je in één oogopslag ziet wat je laatste activiteiten binnen Dropbox waren. Zo ga je sneller verder met waar je mee bezig was. Daarnaast werkt de Dropbox-app voortaan beter met 1Password, de populaire wachtwoorden-app. Er is ondersteuning toegevoegd voor de extensie van 1Password, waarmee je bijvoorbeeld een wachtwoordenkluis kunt aanmaken.

Dropbox-app voor iOS downloaden

De update voor de Dropbox iOS-app is nu in de App Store te vinden. Via de link hieronder is de applicatie te downloaden. Zorg dat je voor de installatie beschikt over iOS 7+ en 68,9MB aan vrije opslagruimte.

Dropbox

Dropbox

10 (1 reviews)
Gratis via App Store

Dropbox
Dropbox
Dropbox
Dropbox
Dropbox
Dropbox
Dropbox
Dropbox
Dropbox
Dropbox

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.