Dropbox iOS 7 update: strak nieuw design, ondersteuning voor AirDrop
Roel van Hout

Onlangs kwamen er al screenshots van de Dropbox iOS 7 update voorbij. Deze is nu in de App Store verschenen en brengt een nieuw design en ondersteuning voor AirDrop met zich mee.

Allereerst het belangrijkste aan de Dropbox iOS 7 update: het volledig vernieuwde design. Dropbox maakte al gebruik van veel blauw, maar doet dat nu veel spaarzamer en bovendien in op een strakkere wijze: het blauw is egaal en in strakke lijnen en vlakken in beeld.

Dropbox past daardoor naadloos in iOS 7: er is veel wit, de icoontjes zijn omlijnd en doorzichtig, en bijvoorbeeld foto’s worden in hetzelfde raster getoond als de foto’s in je filmrol.

Dropbox iOS 7 update introduceert AirDrop

Daar blijft het echter niet bij: de update voegt ook ondersteuning voor AirDrop toe – mits je natuurlijk een toestel hebt dat daartoe in staat is. AirDrop werkt vanaf de iPhone 5, dus op een iPhone 4S (of ouder) hoef je niet op zoek te gaan naar deze functie.

Daarnaast lost de update enkele grote bugs op: zo wordt HTML niet langer als tekst getoond, laadt de app veel sneller en zal hij als het goed is nauwelijks meer crashen.

De Dropbox iOS 7 update is nu gratis te downloaden in de App Store!

Dropbox

Dropbox

5 (6 reviews)
Gratis via App Store
Dropbox
Dropbox
Dropbox
Dropbox
Dropbox
Dropbox
Dropbox
Dropbox
Dropbox
Dropbox

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.