Dropbox iOS 7 app krijgt strakkere interface en zakelijke functies

Gijs Ettes
14 november 2013, 12:29
1 min leestijd
Dropbox iOS 7 app krijgt strakkere interface en zakelijke functies

Dropbox is hard aan de slag met het vernieuwen van zijn producten en de app voor iOS 7. De Dropbox iOS 7 app is nog niet beschikbaar, maar er zijn al wel screenshots van het aankomende redesign verschenen.

Lees verder na de advertentie.

Dropbox is momenteel bezig met het verbeteren van zijn zakelijke dienstverlening; in het verleden was de cloudservice immers niet altijd even fijn in gebruik voor wie deze gebruikte in een zakelijke setting. Dropbox for Business wordt deze maand vernieuwd zodat je tegelijkertijd gebruik kunt maken van je zakelijke én privé-account.

Dropbox iOS 7 app komt eraan

Deze fijne nieuwe feature zal ook in de Dropbox iOS 7 app worden doorgevoerd. Wanneer de nieuwe versie van de app beschikbaar is, weten we nog niet, maar Dropbox heeft wel alvast getoond hoe het strakkere design voor iOS 7 eruit gaat zien.

Dropbox iOS 7 app

Opvallend is dat de app er een stuk strakker en soberder uitziet; wat ons betreft een prima aanpassing. De kleurstelling met de blauwe teksten en lijnen gecombineerd met witte achtergronden zorgt ervoor dat de Dropbox-app beter past bij het design van iOS 7. In de app schakel je snel tussen je alle bestanden, persoonlijke data en werkbestanden en zijn foto’s geüpload via de ‘Camera Upload’-functie alleen voor jou zichtbaar.

Via

Categorieën: Productiviteit, Zakelijk
Thema: Dropbox

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen